Вчера Надзорният съвет на НОИ взе решение размерът на пенсиите от

...
Вчера Надзорният съвет на НОИ взе решение размерът на пенсиите от
Коментари Харесай

За Главчев темата с пенсиите била предизборен плакат

" Вчера Надзорният съвет на Национален осигурителен институт взе решение размерът на пенсиите от 1 юли да бъде повишен с 11%, и то с всички правила за това по какъв начин се дефинира размер на пенсии и кой е органът акредитиран за това ", увери Главчев. 

 

Служебният министър председател разяснява и главната тематика в страната - организирането на идните избори 2 в 1. 

" Основната ни задача като служебно държавно управление е провеждането на транспарантни и честни избори. Всичко върви по проект в този аспект ", сподели още служебният министър-председател. 

Той добави, че от Министерството на електронното ръководство са подсигурили, че процесът по засвидетелствуване на машините за гласоподаване ще завърши в интервала 24 - 26 май. 

 

По тематиката с президентските избори в РСМ Главчев сподели, че България застава зад европейския път на югозападната ни съседка, само че тя трябвало да съблюдава всички правила.

 

" Ако не престават да имат предпочитание от РСМ, би трябвало да съблюдават всички договорености. Няма никога ние да сме спънка за РСМ да се причисли към Европейски Съюз, в случай че съблюдават всички сделки от 2022-ра година до момента ", безапелационен бе той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР